Essen

Kerkstraat 35

€ 925 per maand

Te huur - 2910TH0313

€ 925 per maand

Te huur - 2910TH0313

Gezellige gezinswoning met op het gelijkvloers een woonkamer met open keuken, wasplaats en een gastentoilet. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkmers en een badkamer. Opslag van proviand,... kan in de droge kelder waar u de cv installatie vindt. De oprit is ruime genoeg voor het plaatsen van de auto. Achter de garagepoort vindt u een carport die samen met het terras een gezellige, afgesloten buitenruimte vormt.

BESCHRIJVING

GELIJKVLOERS
De woning wordt betreden via de zijdeur waar u dan rechtstreeks in de ingerichte keuken terecht komt. Deze keuken (14,8 m²) is ingericht met kasten en aanrecht, bovenkasten, kookplaat, ijskast,… Vanuit de keuken heeft u toegang tot de woonkamer (deels open met de keuken). Deze woonkamer heeft een oppervlakte van 28 m² en is voorzien van een nieuwe laminaatvloer. Achter de keuken vindt u een handige wasplaats vanwaar u toegang heeft naar het gastentoilet, de kelder en de bovenverdieping. De droge kelder (12,8 m²) is voorzien van de cv installatie (op stookolie).

1ste VERDIEPING
De eerste verdieping wordt bereikt via een trap welke zich in een afzonderlijke traphal bevindt. Boven komt u terecht op een grote overloop/nachthal vanwaar u toegang heeft tot alle kamers. De eerste ruimte die u tegenkomt is de badkamer. Deze is recent volledig vernieuwd en voorzien van een douche, een wastafel met bijhorend meubel en een toilet. Verder vindt u drie volwaardige slaapkamers met oppervlaktes van 13,6 – 10,9 en 10,3 m².


BIJZONDERHEDEN
- Goede, centrale ligging vlakbij het Gemeenetbos en vlakbij de kerk van Essen Statie met scholen, openbaar vervoer en winkels op wandelafstand
- De woning werd een aantal jaren geleden zeer grondig gerenoveerd met nieuwe vloeren, nieuwe badkamer, nieuwe bezetting en schilderwerk.
- Garagepoort met daarachter een carport. Dit geeft een zeer aangename buitenruimte maar toch de mogelijkheid om tal van spullen veilig en droog op te bergen.
- Gezellig terras
- Huurwaarborg van drie maanden huur
- Beschikbaar in onderling overleg eventueel vanaf 15 juni 2024
- Plaatsbeschrijving op te maken op kosten van beide partijen, ieder voor de helft
- Bij de renovatie werd het dak geïsoleerd met 10 cm PIR, enkel glas werd vervangen door dubbel en een deel van de vloer werd geïsoleerd.

Kenmerken

Bewoonbare opp.127m²

Grond opp.157m²

Half open bebouwingJA

Slaapkamers3

Badkamers1

Aantal garages1

Aantal parkings1

Slaapkamer 113.5m2

Slaapkamer 210.9m2

Slaapkamer 310.3m2

Winkels200m

Scholen500m

Openbaar vervoer500m

Dubbele beglazingJA

Huurgarantie - aantal maanden3

Renovatie - jaar2020

ElektriciteitJA

Bestemming gebouw - typeprivé - eengezins

Woonkamer27.5m2

Keuken14m2

Type verwarmingstookolie cv

Terrein - bestemmingwoongebied

WaterJA

Winkels in de buurt JA

Scholen in de buurt JA

Openbaar vervoer in de buurt JA

EPC-klasseD

EPC (Kwh/m²/j)370

O-Peilniet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

EPC unieke code0001958757

Aantal parkings1

EPC valid until16/06/2031

Terug naar overzicht