Te huur: kantoor te Essen-Centrum - Hofstraat 36

2910TH.0234
€ 695/m
Te huur: kantoor te Essen-Centrum - Hofstraat 36
Deel dit pand >


Verzorgde kantoorruimte met centrale onthaalbalie voorzien van vaste kasten, een verzorgde kitchenette en 2 toiletten. Verder beschikt u over een grote vergaderruimte van bijna 30 m. Buiten beschikt u over twee vaste autostaanplaatsen.


Verzorgde kantoorruimte met centrale onthaalbalie voorzien van vaste kasten, een verzorgde kitchenette en 2 toiletten.  Verder beschikt u over een grote vergaderruimte van bijna 30 m. Buiten worden er twee vaste autostaanplaatsen gereserveerd.

Wanneer u de kantoorruimte binnenkomt vindt u centraal een ontvangsruimte met een vaste bureau. Hier zijn tal van vaste dossierkasten welke afgesloten kunnen worden. Achter een glazen wand vindt u een verzorgde kitchenette bestaande uit een aanrecht met 1.5 gootsteen, een onder - en bovenkast en een ijskastje. Vanuit het onthaal loopt u door naar een afzonderlijk bureau van circa 13 m². Op de centrale hal met grote lichtkoepel is er een afzonderlijk toilet aanwezig en een wastafeltje.
Via een vaste trap gaat u naar de benedenverdieping. Hier vindt u een grote vergaderruimte van circa 30 m² voorzien van dimbaar licht, een toilet en nog twee afzondelrijke archiefruimtes.

BIJZONDERHEDEN
- Twee vaste parkeerplaatsen op de achtergelegen parking
- Kantoorruimte is voorzien van datanetwerk, in de vergaderruimte zijn er allerlei stopcontacten, databekabeling en telefooncontacten voorzien
- € 125,00 vaste kosten voor verbruik van elektriciteit, verwarming,... Telefonie en internet bent u verplicht zelf af te sluiten
- De onroerende voorheffing zal jaarlijks verrekend worden met de verhuurder. Dit werd vastgesteld op 30 % van het totale KI.
- Zeer nette kantoorruimte

algemeen
Bewoonbaar60m²
Beschikbaarin onderling overleg
Aantal parkings1
financiële aspecten
Huurgarantie3
buitenkant gebouw
parking binnenNee
parking buitenJa
parking buiten2
xy coordinaten
binnenkant gebouw
toiletten3
vloerbedekkingtegels
keukenJa
mog. vrij beroepJa
dubbele beglazingJa
verwarminggas cv
terrein en/of omgeving
O-peilniet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Nieuwstraat 4b - 2910 Essen-Centrum (B)
Tel : +32(0)3 283 00 10
info@neysimmo.com - Openingsuren - Contact
BIV Nr. 505900
Ond. Nr. BE 0806.838.278
Privacy & Cookie verklaring