Te koop: huis te Essen - Kerkstraat 6

2910TK.0524
€ 279.000
Te koop: huis te Essen - Kerkstraat  6
Deel dit pand >


Recent gerenoveerde halfopen bebouwing met tuin een parkeerplaats gelegen op een perceel van 179 m² op een centrale locatie in Essen. De woning wordt betreden via de centrale inkom- traphal vanwaar u toegang heeft tot een gelijkvloerse slaapkamer of bureauruimte en de keuken. Via de keuken heeft u verder toegang tot een zeer mooie woonkamer. Deze is open tot in het dak waarbij de dakgebinten zichtbaar zijn gemaakt. Verder vindt u op het gelijkvloers nog een badkamer voorzien van toilet, wastafel, een comfortabele douchecabine en een aansluiting voor was- en droogautomaat. Op de verdieping zijn er drie slaapkamers en een ruime overloop. In één van de kamers zijn aansluitingen voorzien om deze eventueel in te richten met en tweede badkamer.
Via de woonkamer kan u naar buiten waar u een mooi aangelegd terras terugvindt. Achteraan de woning is er een handige (fietsen)berging. Via de Kleine Veldweg heeft u door middel van een poort toegang tot de achtertuin. Achter deze poort is ruimte voor het parkeren van een auto. EPC: 223 kWh/ m²/jaar.


BESCHRIJVING

GELIJKVLOERS
De woning wordt betreden via de centrale inkom- traphal (ca 11 m²), voorzien van een nieuwe tegelvloer. Van hieruit heeft u toegang heeft tot een gelijkvloerse slaapkamer of bureauruimte (11,45 m²) en de keuken. De keuken is volledig nieuw en voorzien van kasten met aanrecht, een gootsteen, een elektrische kookplaat met bijhorende dampkap, een vaatwasser, een oven en een ijskast. De keuken is ruim genoeg om te voorzien van een tafel met stoelen. De droge proviandkelder ( (11.5 m²) is bereikbaar vanuit de keuken. Via de keuken heeft u verder toegang tot een zeer mooie woonkamer voorzien van een nieuwe tegelvoer. Deze woonkamer is open tot in het dak waarbij de dakgebinten zichtbaar zijn gemaakt. U geniet hier van alle rust en van een aangename lichtinval. Een badkamer ontbreekt ook niet op deze verdieping en is voorzien van toilet, wastafel, een comfortabele douchecabine en een aansluiting voor was- en droogautomaat.

VERDIEPING
U betreedt de verdieping via de houten trap. Boven heeft u een ruime overloop (ca 8 m²) die u perfect als bureau, speelhoek,… kan inrichten. Verder vindt u hier drie slaapkamers van respectievelijk 12,1 – 9 en 7,7 m². De kleinste kamer is voorzien van een wastafel met onderkast, een spiegel en aansluitingen voor het installeren van een douche of ligbad.

BIJZONDERHEDEN

  • Woning werd tussen 2015 en nu grondig gerenoveerd. Zo werd in 2016 het dak volledig vernieuwd (14 cm isolatie) en voorzien van nieuwe dakvlakramen, nieuwe cv installatie, nieuwe keuken, nieuwe badkamer. De elektriciteit werd volledig vernieuwd en is conform gekeurd. De oprit, poort en buitenomgeving werd tevens ook volledig vernieuwd.
  • Woning kan ingericht worden met extra badkamer. Op het gelijkvloers heeft u een extra (vierde) slaapkamer of bureauruimte.
  • Leuke buitenomgeving met zonnig terras. De buitenomgeving is niet al te groot en daardoor enorm onderhoudsvriendelijk.
  • De woonkamer heeft twee grote ramen welke zorgen voor een aangename lichtinval
  • Centrale ligging vlakbij het station van Essen


algemeen
Oppervlakte179m²
Bewoonbaar145m²
Half open bebouwing
Beschikbaarvanaf akte
Aantal kamers3
Aantal terrassen1
Aantal garages0
Aantal parkings1
Aantal badkamers1
buitenkant gebouw
renovatie2016
oriëntatie van het gebouw zuid
oriëntatie van het gebouw noord
gevelbreedte7
type dakschuin dak
terras 1zuid
parking buitenJa
4,4526024
51,4607524
binnenkant gebouw
slaapkamer 112,1m²
slaapkamer 29m²
slaapkamer 37,2m²
badkamer(s)douche
douchekamers1
kelderJa
bureauJa
EPCEnergiescore (kwh/m²/j) 223
EPCunieke code 0002161962
waterJa
gasJa
dubbele beglazingthermische onderbreking
verwarmingindividueel
elektriciteitJa
terrein en/of omgeving
breedte aan straatkant7
O-peilniet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
bijgebouwJa
bereikbaarheid
buurtcentraal
buurtnabij station
omgeving - winkelsJa
omgeving - winkels350m
omgeving - scholenJa
omgeving - openbaar vervoerJa
omgeving - openbaar vervoer350m

Nieuwstraat 4b - 2910 Essen-Centrum (B)
Tel : +32(0)3 283 00 10
info@neysimmo.com - Openingsuren - Contact
BIV Nr. 505900
Ond. Nr. BE 0806.838.278
Privacy & Cookie verklaring