Te koop: huis te Essen-Heikant - Velodreef 50

2910TK.0583
€ 369.000
Te koop: huis te Essen-Heikant - Velodreef 50
Deel dit pand >


Landhuis op een mooie locatie in Essen-Heikant. Het perceel van 928m² is volledig omheind en voorzien van een toegangspoort. U betreedt de woning via de inkomhal met toegang naar de ruime woonkamer. Links van de hal vindt u een slaapkamer, rechts een praktische berging/wasplaats. De nieuwe en volledige ingerichte keuken is bereikbaar via de woonkamer. Verder vindt u op het gelijkvloers nog een verwarmde veranda en een zeer ruime badkamer. Op de eerste verdieping vindt u twee zeer ruime slaapkamers, een derde slaapkamer en een badkamer. In de tuin bevindt zich een praktische tuinberging en naast de woning een carport.
De woning is volledig onderkelderd en ingericht als hobby- en opslagruimte. Door de grote gelijkvloerse slaapkamer is de woning ook perfect geschikt voor kandidaat-kopers met een kantoor- of praktijkruimte aan huis.


Landhuis op een mooie locatie in Essen-Heikant. Het perceel van 928m² is volledig omheind en voorzien van een poort. U betreedt de woning via de inkomhal met toegang naar de ruime woonkamer. Links van de hal vindt u een slaapkamer, rechts een praktische berging/wasplaats. De nieuwe en volledige ingerichte keuken is bereikbaar via de woonkamer. Verder vindt u op het gelijkvloers nog een verwarmde veranda en een zeer ruime badkamer. Op de eerste verdieping vindt u twee zeer ruime slaapkamers, een derde slaapkamer en een badkamer. In de tuin bevindt zich een praktische tuinberging en naast de woning een carport.
De woning is volledig onderkelderd en ingericht als hobby- en opslagruimte. Door de grote gelijkvloerse slaapkamer is de woning ook perfect geschikt voor kandidaat-kopers met een kantoor- of praktijkruimte aan huis.

BESCHRIJVING:
GELIJKVLOERS:
U betreedt de woning via de centrale inkom-/traphal. Links van de hal vindt u de slaapkamer van 16,7m². Rechts van de hal is er een handige wasplaats met berging. Vanuit de hal is er verder toegang naar de ruime woonkamer van 38m², voorzien van een kachelaansluiting (huidige houtkachel gaat weg) en een verzorgde tegelvoer. De in 2015 vernieuwde keuken bevindt zich tussen de achterinkom, de veranda en de woonkamer. Deze moderne keuken is zeer praktisch en bestaat uit kasten met aanrecht, een grote kastenwand met toestellen en een centraal eiland. De volgende keukentoestellen zijn voorzien: een keramische kookplaat met dampkap, een combi-microgolf, een combi-oven, een grote ijskast met speciale vershoudzone en een vaatwasser. Het overdekte terras werd in de loop van de jaren dicht gemaakt en ingericht al een leuke tuinkamer/veranda. Verder vindt u op het gelijkvloers nog een zeer ruime badkamer van 19,7m². Deze badkamer is voorzien van een grote jacuzzi (te herstellen), een inloopdouche, een toilet en een badkamermeubel met een dubbele wastafel.

VERDIEPING:
De vaste trap in de inkomhal geeft uit centrale hal op de bovenverdieping. Langs de straatzijde vindt u hier een grote slaapkamer van 35,5m², voorzien van een tegelvloer en uitgerust met een meubeltje met wastafel. Centraal op de hal vindt u een tweede, wat kleinere slaapkamer van 9m². De derde slaapkamer van 27m²bevindt zich langs de tuinzijde. Via deze ruime kamer heeft u toegang tot de tweede badkamer voorzien van een ligbad, een meubel met dubbele wastafel en een toilet. Deze kamer heeft ook een gezellig balkon met uitzicht op de achtertuin.

BIJZONDERHEDEN:
• Goede ligging in Essen-Heikant,
• De woning is veel ruimer dan de voorzijde doet denken,
• Twee autostaanplaatsen voor de woning en een carport rechts van de woning,
• Zeer degelijke en recent vernieuwde keuken,
• Grote gelijkvloerse slaapkamer waardoor de woning perfect geschikt kan zijn voor een kantoor-/praktijkruimte aan huis,
• De woning is volledig onderkelderd en ingericht als werkruimte. Het ideale pand voor de hobbyman / verzamelaar die veel ruimte nodig heeft!!
• Grote regenwaterput onder terras voor tuinhuis. Kan gebruikt worden voor sproeien van tuin,…
• Aangelegde tuin voorzien van terras, vijver, tuinberging,…
algemeen
Oppervlakte928m²
Bewoonbaar265m²
Open bebouwing
Beschikbaarvanaf akte
Aantal kamers4
Aantal terrassen1
Aantal garages0
Aantal parkings1
Aantal badkamers2
financiële aspecten
kadaster928
servitudeNee
kadastraal inkomen (€)€ 1824
dagvaardingNee
dagvaardinggeen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
bouwvergunningJa
terreinwoongebied
voorkooprechtNee
verkavelingvergunningJa
vonnissenNee
buitenkant gebouw
bouwjaar1982
oriëntatie van het gebouw west
oriëntatie van het gebouw oost
oriëntatie van het terreinwest
bebouwde oppervlakte153
gevelbreedte10
terras1
terras 1west
parking binnen1
parking buitenJa
parking buiten2
xy coordinaten51,450341
xy coordinaten4,4430274
binnenkant gebouw
toiletten2
woonkamer38,6m²
verandaJa
bestemming gebouwprivé - eengezins
keukenJa
keukenVS volledig geïnstalleerd
slaapkamer 116,8m²
slaapkamer 235,5m²
slaapkamer 327m²
slaapkamer 49m²
badkamer(s)alle comfort
douchekamers2
kelderJa
mog. vrij beroepJa
wasplaatsJa
EPCEnergiescore (kwh/m²/j) 330
EPCunieke code 2246281
waterJa
kabeltelevisieJa
dubbele beglazingJa
dubbele beglazingthermische onderbreking
isolatieJa
schrijnwerkerijhout
verwarmingindividueel
verwarmingstookolie cv
regenwaterput (waterreservoir)Ja
elektriciteitJa
terrein en/of omgeving
breedte aan straatkant16
bodemattestJa
O-peilniet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
tuinhuisJa
omheiningJa
bereikbaarheid
buurtresidentiële wijk
buurtrustig

Nieuwstraat 4b - 2910 Essen-Centrum (B)
Tel : +32(0)3 283 00 10
info@neysimmo.com - Openingsuren - Contact
BIV Nr. 505900
Ond. Nr. BE 0806.838.278
Privacy & Cookie verklaring