Te koop: huis te Wuustwezel - Achter d'Hoven 20

2990TK.0032
€ 410.000
Te koop: huis te Wuustwezel - Achter d'Hoven 20
Deel dit pand >


Zeer ruime nieuwbouwwoning (4slpk – 2 badk - 255m² vloeroppervlakte!) te midden in het centrum van Wuustwezel! E-peil 40.


Te midden in het centrum van Wuustwezel bevindt zich deze lichtrijke en kwalitatieve nieuwbouwwoning (ca. 255m² vloeroppervlakte – 8,98m gevelbreedte!) met 4 slaapkamers en 2 badkamers, op een perceel van 220m². Deze hedendaagse en tijdloze woning bevindt zich momenteel in de afwerkingsfase. Vanwege de drie bouwlagen en de gevelbreedte van 8,98 meter heeft deze gezinswoning verrassend grote binnenruimtes! De aankoop kan opgesplitst gebeuren (registratierechten op de grond, BTW op de constructie).

INDELING:
GELIJKVLOERSE VERDIEPING:
De woning wordt vooraan betreden via de ruime inkomhal dewelke wordt gekenmerkt door de glazen voordeur en de grote raampartij daarnaast. Hier bevindt zich tevens aan apart gastentoilet met handenwasser en een polyvalente ruimte dewelke verder kan worden ingericht als vestiaire, als bergplaats of eventueel als douchekamer. Aansluitend bevindt zich de leefruimte met de open keuken (samen 46m²!), beide op een onderhoudsvriendelijke tegelvloer. Vanwege de zeer grote schuifraam in de achtergevel komt er uitzonderlijk veel natuurlijk licht binnen in de woning. De keukenfronten zijn gemaakt uit massieve fineer en verder is de keuken hoogwaardig afgewerkt (natuurstenen werkblad (composiet), inbouwtoestellen van Miele,..).
Verder omvat de gelijkvloerse verdieping nog een inpandige garage (25m² - 4,4m breed) met een automatische sectionaalpoort en een praktische gang vanuit de inpandige garage tot aan de buitendeur van de achtergevel. Hier wordt nog een grote spoeltafel geïnstalleerd, alsook de aansluitingen voor wasmachine/droogkast. Verder is deze gang uiterst geschikt om met tuinafval niet door de leefruimte te moeten, en voor bijvoorbeeld het stallen van fietsen of ander materiaal.

EERSTE VERDIEPING:
Via de trap wordt de ruime nachthal op de eerste verdieping bereikt. Aan de achterkant bevindt zich de masterbedroom (19m²) met grote schuifraam, alsook een inloopdressing (8m²). Vooraan bevindt zich de tweede slaapkamer (15m²), ook voorzien van een grote schuifraam naar het balkon. Verder omvat de eerste verdieping nog een apart toilet en een badkamer dewelke voorzien zal zijn van een inloopdouche, een dubbele lavabo met bijhorend meubel en aansluitingen voor eventueel een wasmachine.

TWEEDE VERDIEPING:
De dakverdieping wordt gekenmerkt door zijn schuine daken met charmante dakvensters en bestaat uit een douchekamer in oprichting, een praktische bergplaats met de mogelijkheid tot het zelf aansluiten van een derde toilet, en één grote open ruimte van bijna 60m² waarvan eenvoudig de derde en de vierde slaapkamer kunnen gemaakt worden.

BIJZONDERHEDEN:
- Prachtige hedendaagse keuken met hoogwaardige materialen (o.a. massieve fineer, inbouwtoestellen van het merk Miele, composieten werkblad),
- Onderhoudsvriendelijke achtertuin met beklinkerd terras,
- Gevelbreedte van 8,98 meter!
- Uiterst centraal gelegen, in de nabijheid van winkels, bakkers, beenhouders en op een boogscheut van het treinstation te Brecht.
- Volledige kruipruimte onder de woning,
- Openbare parkeerplaatsen aan de overkant van de woning,
- E-peil 40, een conforme elektriciteitskeuring voor 25 jaar zal worden afgeleverd.
- PRIVACY en geen inkijk van achterburen (Achterliggende woningen zijn bouwkundig erfgoed, dus zullen normaliter niet worden afgebroken voor nieuwbouwprojecten of dergelijke).

algemeen
Oppervlakte220m²
Bewoonbaar255m²
Aantal kamers4
Aantal terrassen1
Aantal garages1
Aantal badkamers2
financiële aspecten
servitudeNee
onder BTW stelselJa
dagvaardingNee
dagvaardinggeen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
bouwvergunningJa
terreinwoongebied
voorkooprechtNee
verkavelingvergunningNee
vonnissenNee
buitenkant gebouw
bouwjaar2020
type dakzadeldak
zonnepanelenJa
parking binnenJa
parking binnen1
binnenkant gebouw
toiletten2
woonkamer34m²
bestemming gebouwprivé - eengezins
keuken12m²
slaapkamer 119m²
slaapkamer 215m²
slaapkamer 330m²
slaapkamer 430m²
waterJa
gasJa
dubbele beglazingJa
dubbele beglazingthermische en akoestische onderbreking
isolatiedak en muren
schrijnwerkerijaluminium
verwarminggas cv
rioleringJa
regenwaterput (waterreservoir)Ja
elektriciteitJa
terrein en/of omgeving
breedte aan straatkant8,98
O-peilniet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
bereikbaarheid
buurtcentraal
buurtrustig

Nieuwstraat 4b - 2910 Essen-Centrum (B)
Tel : +32(0)3 283 00 10
info@neysimmo.com - Openingsuren - Contact
BIV Nr. 505900
Ond. Nr. BE 0806.838.278
Privacy & Cookie verklaring