Te koop: huis te Kalmthout - Kapellensteenweg

2920TK.0174
€ 269.000
Te koop: huis te Kalmthout - Kapellensteenweg
Deel dit pand >


Gezellig ingerichte starterswoning (3 slpk), centraal gelegen in Kalmthout. De woning is in 2008 grondig vernieuwd (nieuwe voorbouw, nieuw dak, nieuwe ramen, nieuwe bezetting, elektriciteit conform, …). Vooraan is er een grote multifunctionele ruimte op planken vloer van in totaal ca. 44m², zowel te gebruiken als leefgedeelte met speelhoek voor de kinderen, als mogelijkheid voor bureau / kantoor-aan-huis functie. Via een dubbele schuifdeur kom je in de gezellige living, met zithoek vooraan en eetkamer achteraan, grenzend aan de keuken. De keuken is ingericht met spoelbak, oven, 4 pits gasfornuis, dampkap, ijskast en de nodige kastruimte. De kleine veranda grenzend aan de keuken doet dienst als zij-inkom en geeft tevens uit op het terras aan de zijkant. Verder is er nog een 1e badkamer gelijkvloers, voorzien van ligbad/douche combinatie, lavabo, toilet en plaats voor wasmachine/droogkast. Handige bergruimte grenzend aan de keuken, waar ook de HR CV-ketel (Vaillant) hangt. Boven zijn er 2 heel grote slaapkamers (24 en 20m²), 1 kinderkamer van 8m² en een 2e badkamer. De grote slpk vooraan is tevens uitgerust met lavabomeubel en een groot dubbel raam met mooi uitzicht, en kan tevens dienst doen als slpk voor 2 kinderen, of hobbyruimte of leefgedeelte/studio voor tieners. Verder is er boven ook een 2e douchekamer, uitgerust met douchecabine, lavabo en toilet. Achteraan de woning is er nog een handige buitenberging voor fietsen, en een handige parkeerplaats. De planken vloeren en houtafwerking, gecombineerd met vele ramen, zorgen voor een gezellige, huiselijke sfeer. Leuke starterswoning voor jongeren die graag in Kalmthout willen wonen. Centraal gelegen op wandelafstand van scholen en winkels.


INDELING

GELIJKVLOERS:

Via de voordeur komen we in een grote multifunctionele ruimte op planken vloer van in totaal ca. 44m², zowel te gebruiken als leefgedeelte met speelhoek voor de kinderen, als mogelijkheid voor bureau / kantoor-aan-huis functie.   Via een dubbele schuifdeur kom je in de gezellige living, met zithoek vooraan en eetkamer achteraan, grenzend aan de keuken.   De keuken is ingericht met spoelbak, oven, 4 pits gasfornuis, dampkap, ijskast en de nodige kastruimte.  De kleine veranda grenzend aan de keuken doet dienst als zij-inkom en geeft tevens uit op het terras aan de zijkant. Verder is er nog een 1e badkamer gelijkvloers, voorzien van ligbad/douche combinatie, lavabo, toilet en plaats voor wasmachine/droogkast.  Handige bergruimte grenzend aan de keuken, waar ook de HR CV-ketel (Vaillant) hangt.

1e VERDIEPING:

Zowel vanuit de leefruimte vooraan als vanuit de living kom je via een trap op de bovenverdieping.  Boven zijn er 2 heel grote slaapkamers (24 en 20m²), 1 kinderkamer van 8m² en een 2e badkamer.  De grote slpk vooraan is tevens uitgerust met lavabomeubel en een groot dubbel raam met mooi uitzicht, en kan tevens dienst doen als slpk voor 2 kinderen, of hobbyruimte of leefgedeelte. De 2e badkamer boven is uitgerust met douchecabine, lavabo en toilet.

TUIN:

Via de veranda toegang tot het terras (ca. 16m²) aan de zijkant van de woning.  Handige parkeerplaats achteraan, te bereiken via het zijstraatje rechts van de woning.  Er is tevens nog een handige buitenberging voor de fietsen.

BIJZONDERHEDEN

-  Grondig gerenoveerd tussen 2008 en 2018 : nieuwe voorbouw, nieuw dak en geïsoleerd, nieuwe dakramen en nieuwe ramen beneden, elektriciteit vernieuwd, nieuwe bezetting, …

- Verwarming op aardgas (HR CV-ketel Vaillant).  Elektriciteit conform.

- Goed geïsoleerd : gunstig EPC 258

- Handige parkeerplaats achteraan te bereiken via zijstraatje. Centraal gelegen op wandelafstand van scholen en winkels.algemeen
Oppervlakte265m²
Bewoonbaar185m²
Half open bebouwing
Aantal kamers3
Aantal terrassen1
Aantal parkings1
Aantal badkamers2
buitenkant gebouw
xy coordinaten
binnenkant gebouw
slaapkamer 124m²
slaapkamer 220m²
slaapkamer 38m²
EPCEnergiescore (kwh/m²/j) 258
EPCC
EPCunieke code 0001812807
verwarminggas cv
bereikbaarheid
omgeving - winkels100m
omgeving - scholen100m
omgeving - openbaar vervoer100m

Nieuwstraat 4b - 2910 Essen-Centrum (B)
Tel : +32(0)3 283 00 10
info@neysimmo.com - Openingsuren - Contact
BIV Nr. 505900
Ond. Nr. BE 0806.838.278
Privacy & Cookie verklaring