ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Verkopen en verhuren
in vertrouwen.

In 2008 zette zaakvoerder Rudy Neys - als zoon en broer van een aannemer - zijn eerste stappen in de vastgoedwereld. Met 4 jaar professionele ervaring in de immowereld in Essen en omstreken op de teller en boordevol ambitie startte Rudy in augustus 2012 “Neys Immo & Consultancy” op. Een vernieuwende en zéér ACTIEVE aanpak, in combinatie met een efficiënte social media-strategie, resulteerde al snel in goede verkoopresultaten en tevreden klanten, met veel positieve mond-aan-mond reclame als gevolg, waardoor Neys Immo & Consultancy is uitgegroeid tot een GEVESTIGDE WAARDE in de lokale immosector in de regio ESSEN-KALMTHOUT-WUUSTWEZEL en omstreken.

Neys Immo team

Na 2 maanden werd de eerste Office Manager aangeworven, en in april 2013 - 6 maanden na de opstart – werd het team uitgebreid met erkend BIV-makelaar Yves Greefs. Yves is opgegroeid en nog steeds wonende in Kalmthout en was toen reeds meer dan 10 jaar lang als professioneel vastgoedmakelaar aan de slag in de regio Essen-Kalmthout-Wuustwezel. Met zijn ervaring was en is hij nog steeds een enorme aanwinst voor ons kantoor. Zijn Kalmthoutse roots sluiten perfect aan op de Essense roots van Rudy. Ook de verhuur bleef steeds groeien waardoor in 2019 beslist werd om een nieuwe, enthousiaste collega aan te trekken om de verhuur in goede banen te leiden : Marijke Bosmans. Naast verhuurverantwoordelijke is Marijke eveneens professioneel topfotografe, wat opnieuw een enorme aanwinst is voor het kantoor.

Door de zeer ACTIEVE aanpak van het kantoor en de vele positieve mond-aan-mondreclame bleef de portefeuille groeien, waardoor ook ervaren erkend BIV-makelaar Ruben Vermeiren het team kwam vervoegen in 2019. Ruben is geboren en getogen in Wuustwezel en kent de streek als zijn broekzak. Zijn Wuustwezelse roots sluiten perfect aan op deze van Yves en Rudy, waardoor Neys Immo & Consultancy als kantoor een zeer sterk lokaal netwerk heeft opgebouwd in de hoofdregio ESSEN-KALMTHOUT-WUUSTWEZEL. Ondertussen is ons werkgebied uitgebreid met Brecht-Kapellen-Brasschaat-Schoten-Stabroek-Hoevenen-Berendrecht-Zandliet tot stad Antwerpen, kortom de ganse Noorderkempen! Om dit alles vanop kantoor in goede banen te leiden is ons team in 2021 opnieuw versterkt met de komst van Britt Van Hasselt als Office Manager. Zij is zowel onze vriendelijke stem aan de telefoon, als onze administratieve duizendpoot op kantoor. Als spilfiguur op ons kantoor regelt zij alle afspraken en zorgt ervoor dat al onze klanten met een tevreden gevoel naar huis gaan.

Bij ons bent u geen nummer, maar staat u als klant op de eerste plaats. Ons enthousiast team staat 6 dagen op 7 voor u klaar – al meer dan 10 jaar lang - en begeleidt u IN VERTROUWEN van A tot Z doorheen het ganse verkoop- of verhuurproces.

Rudy Neys
Rudy Neys

Zaakvoerder / Erkend makelaar BIV 505900
Schattingen - Inkoop - Verkoop

Yves Greefs
Yves Greefs

Erkend makelaar BIV 502490
Schattingen - Inkoop - Verkoop

Ruben Vermeiren
Ruben Vermeiren

Erkend makelaar BIV 510659
Erkend VLABEL schatter 005242635384
Schattingen - Inkoop - Verkoop

Marijke Bosmans
Marijke Bosmans

Verantwoordelijke verhuur

Britt Van Hasselt
Britt Van Hasselt

Office manager