Te koop: huis te Essen-Wildert - Schaapsbaan 33

2910TK.0550
€ 499.900
Te koop: huis te Essen-Wildert - Schaapsbaan 33
Deel dit pand >


Gelijkvloerse villa met groot leefgedeelte, 3 ruime slaapkamers, een dubbele inpandige garage en een mooie tuin met grote vijver.


BESCRIJVING

GELIJKVLOERS
U betreedt deze ruime gelijkvloerse villa via de centrale inkomhal voorzien van vloeren in natuursteen. Vanuit deze inkomhal heeft u toegang naar de bureauruimte, het gastentoilet, de dubbele garage en de woonkamer. De bureauruimte heeft een oppervlakte van 11 m² en heeft een leuk opzicht op de prachtige tuin. Deze ruimte kan perfect dienst doen als logeer- of vierde slaapkamer. Wanneer u vanuit de hal rechtdoor loopt betreedt u de prachtig ruime woonkamer met open keuken. Deze woonkamer wordt gekenmerkt door grote ramen waardoor er een zeer aangename lichtinval aanwezig is. De woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van zo’n 86 m², is voorzien van een vloer in natuursteen en centraal tussen eetplaats en zithoek is er een mooie schouw met haard. De deels open keuken bestaat uit kasten met aanrecht, een werkblad en bijhorende spatwand volledig uitgevoerd in natuursteen, een elektrische kookplaat en ingebouwde friteuse met professionele dampkap, een ijskast, oven en een vaatwasser. Bij de keuken is er een tuinkamer in glas, ideaal als eetplaats. Via de keuken heeft u toegang naar een afzonderlijke wasplaats /berging. Hier is ruimte voor de was- en droogautomaat, het plaatsen van een diepvrieskast,… Verder is deze ruimte ingericht met een meubel met uitgietbak, een werkblad voor het plooien van de strijk, en enkel opbergkasten. De garage van 38 m² is ruim genoeg voor het plaatsen van twee wagens. Vanuit de nachthal heeft u toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. Beide slaapkamers ( 17,8 en 22,5 m²) zijn afgewerkt met vloer in tapijt en voorzien van een vaste kast. De badkamer van 22 m² is uitgerust met een massagebad, een luxueuze douchecabine, een sauna, een toilet en een badkamermeubel met een dubbele wastafel. In het verlengde van de eetplaats werd in een latere fase een leefveranda voorzien met aansluitend de derde slaapkamer ( 19 m²). Vanuit deze veranda van 25 m² heeft u ook een prachtig uitzocht op de tuin met vijver.

TUIN
De woning staat op een perceel grond van 2022 m² en is volledig omheind en voorzien van een elektrische poort ter hoogte van de garage. Op de oprit staan auto’s dus volledig veilig achter de poort. Verder vindt u in de tuin een paar terrassen waarvan één overdekt. Onder dit overdekte terras vindt u een buitenhaard/ bbq. De eyecatcher van deze tuin is echter de prachtige vijver met zeer mooie vissen. Bij deze vergunde vijver behoort een volledig filtersysteem wat geplaatst werd in een afzonderlijk filterlokaal. In de tuin kan u volop geniet van de nodige privacy door de volwassen aanleg van deze tuin.

BIJZONDERHEDEN
• Zeer aangename tuin met prachtige vijver en verschillende terrassen
• Zonneluifel aan achtergevel, overdekt terras met buitenhaard
• Zeer ruim leefgedeelte
• Alles gelijkvloers
• Goed onderhouden villa
• Dak is afgewerkt met natuurleien
• Vloerverwarming

algemeen
Oppervlakte2055m²
Bewoonbaar327m²
Open bebouwing
Beschikbaarvanaf akte
Aantal kamers4
Aantal terrassen1
Aantal garages1
Aantal parkings1
Aantal badkamers1
financiële aspecten
kadaster2022
bewonerJa
dagvaardingNee
bouwvergunningJa
terreinwoongebied
voorkooprechtNee
verkavelingvergunningJa
vonnissenNee
buitenkant gebouw
bouwjaar1993
oriëntatie van het gebouw west
oriëntatie van het gebouw noord
verdiepingen1
gevelbreedte319
terras2
terras 1west
garage1
parking binnenJa
parking binnen2
parking buitenJa
parking buiten2
4,4623379
51,4374146
binnenkant gebouw
toiletten2
woonkamer68m²
open haardJa
verandaJa
bestemming gebouwprivé - woning
keukenJa
keuken25,6m²
slaapkamer 122,6m²
slaapkamer 219,8m²
slaapkamer 317,8m²
badkamer(s)alle comfort
bureauJa
bureau10,9m²
wasplaatsJa
EPCEnergiescore (kwh/m²/j) 245
EPCunieke code 0002192247
waterJa
gasJa
alarmJa
kabeltelevisieJa
dubbele beglazingthermische onderbreking
verwarmingindividueel
elektriciteitJa
terrein en/of omgeving
O-peilniet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
bijgebouwJa
bereikbaarheid
buurtbosrijk

Nieuwstraat 4b - 2910 Essen-Centrum (B)
Tel : +32(0)3 283 00 10
info@neysimmo.com - Openingsuren - Contact
BIV Nr. 505900
Ond. Nr. BE 0806.838.278
Privacy & Cookie verklaring